header
VIND JOUW NIEUWE UITDAGING BIJ INMECO
“Wanneer jij als servicetechnicus bij Inmeco komt werken dan heb je de mogelijkheid om dagelijks op een diversiteit aan locaties service ondersteuning te verrichten aan verschillende meettechnieken.”

Niet ‘gewoon een baan’

Als je dagelijks afwisseling en uitdaging zoekt in je werk, dan is deze baan waarschijnlijk interessant voor jou. Wij zijn opzoek naar personen, die graag elke dag op andere locaties een technische uitdaging aan gaan en gedreven zijn om de oplossing hiervoor te vinden. Als Servicetechnicus voorkomt jij stilstand van industriële processen en dat een probleem wordt opgelost. Wij zorgen voor een landelijk opererende, afwisselende baan met uitdaging, zelfstandigheid, een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie inhoud en verantwoordelijkheid:


Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden

We vragen veel van jou als Servicetechnicus buitendienst en dus belonen jou graag.Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Servicetechnicus E&I. Om het verschil te kunnen maken in jouw baan heb je ervaring als Servicetechnicus richting E&I of procestechniek nodig.
Daarbovenop vragen wij :Gewoon solliciteren

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature als servicetechnicus buitendienst.
Telefoonnummer: 0181-399573
E-mail: info-at-inmeco.nl