Onze services

INMECO heeft een landelijke dekking met als specialisatie het aanbieden van:
“Service afgestemd aan uw behoefte”
Wij begrijpen dat het ene meetinstrument de andere niet is en daarom vraagt om een specifieke afstemming van service ondersteuning. Om u nog beter van dienst te zijn bieden wij verschillende soorten van service mogelijkheden.
Voorbeelden hiervan zijn:

Geïntresseerd? Vraag naar de mogelijkheden!
[Correctief onderhoud] [Preventief onderhoud] [Inbedrijfstelling]


Correctief onderhoud


Ad hoc veldservice: “Snelle en deskundige ondersteuning gewenst.”

Onverwacht optredende storingen en/of calamiteiten zijn niet gewenst, toch zijn deze situaties niet altijd te voorkomen. Oplossingen zijn dan vaak ook snel noodzakelijk. INMECO is als geen ander bekend met de “ins” en “outs” van toegepaste meetapparatuur. Ons unieke voorraadsysteem van fabrikant specifieke reserveonderdelen helpt onze technisch specialisten de stilstand aan uw processen tot een minimum te beperken.

services
services

Preventief onderhoud


Planmatig uitvoeren van onderhoud: “Een zorgeloos gevoel.”


Preventief onderhoud levert een positieve bijdrage aan het maximaliseren van afzonderlijke prestaties en continuïteit aan toegepaste meetapperatuur. Een tijdige inspectie, verificatie en/of kalibratie van toegepaste meetapparatuur produceert dan ook nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten. Compromissen zijn hierbij in het algemeen niet gewenst. Even zo belangrijk bij de uitvoering van periodiek onderhoud is het gebruik van de juiste meetmiddelen.

Inmeco heeft voor u de juiste service oplossing. Wij maken gebruik van de fabrikant specifieke diagnose meet apparatuur waardoor een correcte diagnose kan worden gegarandeerd.

services
services

Inbedrijfstelling van meetapparatuur


“Rustgevende bedrijfszekerheid vanaf het eerste moment.”


Een correcte inbedrijfstelling van geïnstalleerde meetapparatuur is van groot belang voor een optimale prestatie en nauwkeurige werking. Een correcte inbedrijfstelling garandeert een betrouwbare en zorgeloze meting vanaf het eerste moment.


Belangrijke issues hierbij zijn:

Het optimaal laten functioneren van toegepaste meetapparatuur vanaf dag één levert een belangrijke bijdrage aan de uiteindelijke prestaties van toegepaste meetinstrumenten.

Tijdens een inbedrijfstelling wordt naast een “quick scan” van de gehele meting ook gekeken of deze optimaal presteert.

Enkele kerntaken bij een inbedrijfstelling zijn:

Voordelen zijn:

services
services